TuPSKP75 T02 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Tuusula & Kerava. Joukkueeseen kuuluu 49 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

TuPS/KP75 T0203 YJ joukkue on syksyllä 2014 perustettu Tuusulan Palloseuran ja Keravan Pallo-75:n tyttöjoukkue. Mukaan toimintaan ovat erittäin tervetulleita v.2002 ja v.2003 syntyneet tyttöpelaajat. Joukkueen kokoa pyritään kasvattamaan. Uudet pelaajat voivat tulla kokeilemaan harrastusta kuukauden ajaksi maksutta ja ilman sitoutumista.

Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai ilmesty paikan päälle harjoituksiin! Yhteystiedot ja lisätietoja löytyy joukkueen nettisivuilta: http://www.tups.fi/joukkueet/t02-03-yj/

Mukaan harjoituksiin tarvitset aina pallon (koko numero 4), juomapullon sekä nappikset ja säärisuojat, jos on. Aluksi kokeilla voi lenkkareillakin.

Tervetuloa!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 6 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
TuPSKP75 T02: kokoonpano